חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט מנגו

 4 מנגו לא בשלים

2-3 לימונים בשלים סחוטים

1 אגודת עלי פטרוזיליה

מעט שמן-זית עדין

פלפל ירוק חריף קצוץ דק

מלח-ים גס

מתכון מאת:
מתוך: סלטים

להפריד את עלי הפטרוזיליה מהגבעולים. לקלף את המנגו, לחתוך לקוביות קטנות. לערבב את המנגו עם מיץ הלימון והפלפל הירוק החריף. להוסיף את עלי הפטרוזיליה. לבזוק מלח מלמעלה, לערבב. לשפות מעט שמן-זית עדין, ולהגיש.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.