חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

צלעות טלה

20 צלעות טלה (נקיות משומנים מיותרים); אל תקנו צלעות קפואות, חס וחלילה.

6 עגבניות בשלות

3 בצלצלי שאלוט'ס קלופים וקצוצים

ענפי טימין טרי קצוצים

2 כפות דבש

מלח-ים גס, לפי הטעם

פלפל שחור גרוס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

לגרר את העגבניות על פומפייה, או לרסק בפוד-פרוססור.

להכין מרינדה מרסק העגבניות הטרי, שערבבתם עם השאלוט'ס הקצוצים, הטימין והדבש. להשרות את הצלעות במרינדה לחמש-שש שעות, ולהוציא.

לבזוק על הצלעות מלח ופלפל שחור גרוס, ולצלות על גריל פחמים.

אל תשלו את עצמכם שגריל-גז ייתן אותן תוצאות, כי הוא לא.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017