חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

צלעות טלה

20 צלעות טלה (נקיות משומנים מיותרים); אל תקנו צלעות קפואות, חס וחלילה.

6 עגבניות בשלות

3 בצלצלי שאלוט'ס קלופים וקצוצים

ענפי טימין טרי קצוצים

2 כפות דבש

מלח-ים גס, לפי הטעם

פלפל שחור גרוס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

לגרר את העגבניות על פומפייה, או לרסק בפוד-פרוססור.

להכין מרינדה מרסק העגבניות הטרי, שערבבתם עם השאלוט'ס הקצוצים, הטימין והדבש. להשרות את הצלעות במרינדה לחמש-שש שעות, ולהוציא.

לבזוק על הצלעות מלח ופלפל שחור גרוס, ולצלות על גריל פחמים.

אל תשלו את עצמכם שגריל-גז ייתן אותן תוצאות, כי הוא לא.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.