חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

צלעות טלה בסומאק

שורת צלעות טלה מחוברות

¼ כוס שמן זית

¼ כפית פלפל שחור גרוס

¼ כפית צ'ילי טחון גס

1 כף שטוחה סומאק

4 שיני שום כתושות

1 כף עלי רוזמרין קצוצים

4-5 ענפי רוזמרין

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

מערבבים את שמן הזית והתבלינים ומורחים על צלעות הטלה. משהים כשעתיים. משטחים בתבנית את ענפי הרוזמרין ועליהם מניחים את הצלעות. צולים 30 דקות בתנור שחומם מראש לחום גבוה (כ-240 מעלות).

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017