חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

צלעות טלה בסומאק

שורת צלעות טלה מחוברות

¼ כוס שמן זית

¼ כפית פלפל שחור גרוס

¼ כפית צ'ילי טחון גס

1 כף שטוחה סומאק

4 שיני שום כתושות

1 כף עלי רוזמרין קצוצים

4-5 ענפי רוזמרין

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

מערבבים את שמן הזית והתבלינים ומורחים על צלעות הטלה. משהים כשעתיים. משטחים בתבנית את ענפי הרוזמרין ועליהם מניחים את הצלעות. צולים 30 דקות בתנור שחומם מראש לחום גבוה (כ-240 מעלות).

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.