חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פילה עגל על ריזוטו חיטה

600 גר' פילה עגל

מלח ים ופלפל שחור טחון טרי

עלים משתי ענפי מרווה

מעט שמן זית

לריזוטו:

200 גר' חיטה

½ ק"ג קישואים או זוקיני חתוך לקוביות

100 גר' פרמז'ן

75 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות

1 ליטר ציר עוף חם

1 כוס יין לבן יבש

1 צרור בזיליקום קצוץ

מלח ים ופלפל לבן טחון טרי

מתכון מאת:
מתוך: אפייה / בשרים

מחממים תנור לחום גבוה 200. צולים את פילה העגל בחבת ברזל לוהטת כשתי דק' מכל צד מעבירים לתבנית וצולים בתנור לדרגת עשיה רצויה. מבשלים חיטה במים כחצי שעה. מסננים. בסיר בעל תחתית כבדה ממיסים שליש מהחמאה ומטגנים את קישואים וחיטה כשתי דקות מוסיפים יין לבן ומערבבים עד שנספג. מוסיפים ציר בכל פעם מצקת ומערבבים עד שנספג. החיטה אמורה להיות בדרגת אל דנטה וזמן הבישול הוא בערך 20 דק'. מורידים מהאש כשמוכן ומוסיפים פרמז'ן מוסיפים קוביות חמאה עד שנמסות ומסמיכות את הריזוטו. מוסיפים בזיליקום מסדרים תלולית של ריזוטו על כל צלחת ומעל את פילה העגל פרוס.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.