חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פילה עגל על ריזוטו חיטה

600 גר' פילה עגל

מלח ים ופלפל שחור טחון טרי

עלים משתי ענפי מרווה

מעט שמן זית

לריזוטו:

200 גר' חיטה

½ ק"ג קישואים או זוקיני חתוך לקוביות

100 גר' פרמז'ן

75 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות

1 ליטר ציר עוף חם

1 כוס יין לבן יבש

1 צרור בזיליקום קצוץ

מלח ים ופלפל לבן טחון טרי

מתכון מאת:
מתוך: אפייה / בשרים

מחממים תנור לחום גבוה 200. צולים את פילה העגל בחבת ברזל לוהטת כשתי דק' מכל צד מעבירים לתבנית וצולים בתנור לדרגת עשיה רצויה. מבשלים חיטה במים כחצי שעה. מסננים. בסיר בעל תחתית כבדה ממיסים שליש מהחמאה ומטגנים את קישואים וחיטה כשתי דקות מוסיפים יין לבן ומערבבים עד שנספג. מוסיפים ציר בכל פעם מצקת ומערבבים עד שנספג. החיטה אמורה להיות בדרגת אל דנטה וזמן הבישול הוא בערך 20 דק'. מורידים מהאש כשמוכן ומוסיפים פרמז'ן מוסיפים קוביות חמאה עד שנמסות ומסמיכות את הריזוטו. מוסיפים בזיליקום מסדרים תלולית של ריזוטו על כל צלחת ומעל את פילה העגל פרוס.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017