חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סקאלופני (סטייק) חזה עוף עם אפונת גינה בשמנת אלפרו

4 חזה עוף נקי מעור, פרוס דק

לציפוי החזה:

כף זרעוני כוזברה שבורים במכתש

חצי כוס שקדים שבורים במכתש

כף זרעוני חרדל

כף פלפל לבן גרוס

מלח ים גס גרוס דק במכתש

שמן זית לטיגון

לאפונה:

3 כוסות אפונת גינה קטנה מפורקת

חופן עלי נענע קצוצים דק

4 שיני שום פרוסות דק

כרישה פרוסה דק

פלפל לבן גרוס

שמנת אלפרו

3-4 כפות שמן זית

מלח ים

מתכון מאת:
מתוך: עופות

מערבבים יחד את כל החומרים לתערובת ציפוי חזה עוף. מצפים את החזה הפרוסים דק (פתוחים) ומחממים במחבת ברזל חמה. בינתיים מקפיצים את הכרשה בשמן זית חם במחבת נוספת, מוסיפים לה אחרי 2-3 דקות את השום ומיד אח"כ את האפונה. שופכים את השמנת למחבת ומתבלים במלח, פלפל לבן ועלי נענע. צולים את החזה במחבת הברזל עם מעט שמן זית ומגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017