חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ספריבס טלה ברוטב מנדרינות

2-½1 ק"ג ספריבס טלה (עם עצם)

לרוטב:

¾ ליטר מיץ מנדרינות

3 שיני שום פרוסות

כף פלפל ירוק (גרגירים) כתושים

כף ג'ינג'ר קצוץ דק

4-5 כפות סוכר דמררה

3-4 כוכבי אניס

קורט הל כתוש דק

מלח ים גס

עלי בזיליקום

מתכון מאת:
מתוך: אפייה / בשרים

מבשלים בסיר קטן את מיץ המנדרינות עם שיני השום, גרגרי הפלפל הירוק הכתושים, הג'ינג'ר, הסוכר, ההל והאניס. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה עד שהרוטב מסמיק. מתבלים את הספריבס במלח ים גס ומניחים בתבנית צלייה שטוחה. שופכים לתוך התבנית את הרוטב שהכנתם ומערבבים את הספריבס. אופים בתנור בטמפ' 180 מעלות כשעה, מנמיכים את הטמפ' ל- 160 מעלות וממשיכים באפייה עוד כחצי שעה. בוזקים עלי בזיליקום מעל הספריבס ומגישים מיד.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.