חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ספריבס טלה ברוטב מנדרינות

2-½1 ק"ג ספריבס טלה (עם עצם)

לרוטב:

¾ ליטר מיץ מנדרינות

3 שיני שום פרוסות

כף פלפל ירוק (גרגירים) כתושים

כף ג'ינג'ר קצוץ דק

4-5 כפות סוכר דמררה

3-4 כוכבי אניס

קורט הל כתוש דק

מלח ים גס

עלי בזיליקום

מתכון מאת:
מתוך: אפייה / בשרים

מבשלים בסיר קטן את מיץ המנדרינות עם שיני השום, גרגרי הפלפל הירוק הכתושים, הג'ינג'ר, הסוכר, ההל והאניס. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה עד שהרוטב מסמיק. מתבלים את הספריבס במלח ים גס ומניחים בתבנית צלייה שטוחה. שופכים לתוך התבנית את הרוטב שהכנתם ומערבבים את הספריבס. אופים בתנור בטמפ' 180 מעלות כשעה, מנמיכים את הטמפ' ל- 160 מעלות וממשיכים באפייה עוד כחצי שעה. בוזקים עלי בזיליקום מעל הספריבס ומגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017