חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סינטה טלה צרובה

סינטה טלה נקייה

מס' ענפי טימון טרי

פלפל לבן גרוס טרי

מלח ים גס

3-4 כפות שמן זית

2 כפות עראק

למצע:

עלי רשהאד/ גרגר הנחלים

עלי נענע

עלי בזיליקום

רבעי לימון

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

מרטיבים את הסינטה טלה בערק ובשמן זית. קוצצים דק את עלי הטימון ומדביקים על הסינטה עם הפלפל הלבן הגרוס. אל תפחדו, שימו הרבה פלפל לבן.

צורבים את הסינטה על גריל פחמים עד שהיא ורודה באמצע מס' דק' מכל צד.

מורידים מהגחלים ומניחים להתקרר מספר דקות ומגישים על מצע עשבים טריים עם רבעי לימון.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.