חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סינטה טלה צרובה

סינטה טלה נקייה

מס' ענפי טימון טרי

פלפל לבן גרוס טרי

מלח ים גס

3-4 כפות שמן זית

2 כפות עראק

למצע:

עלי רשהאד/ גרגר הנחלים

עלי נענע

עלי בזיליקום

רבעי לימון

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

מרטיבים את הסינטה טלה בערק ובשמן זית. קוצצים דק את עלי הטימון ומדביקים על הסינטה עם הפלפל הלבן הגרוס. אל תפחדו, שימו הרבה פלפל לבן.

צורבים את הסינטה על גריל פחמים עד שהיא ורודה באמצע מס' דק' מכל צד.

מורידים מהגחלים ומניחים להתקרר מספר דקות ומגישים על מצע עשבים טריים עם רבעי לימון.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017