חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

כבד קצוץ בזרעוני כמון

1 ק"ג כבד עוף נקי

1.3 ק"ג בצל קצוץ דק

1 כוס שמן זית עדין

1 כף גרגרי פלפל שחור

½ כף גרגרי פלפל ירוק

כפית גרגרי פלפל אדום

כפית זירעוני כמון

מלח ים גס לפי הטעם

2 כפות סילאן טבעי ללא סוכר

מתכון מאת:
מתוך: עופות

במחבת עבה מחממים ¾ כוס שמן זית. מטגנים על להבה נמוכה את הבצל הקצוץ כ-¾ שעה, תוך ערבוב בכף עץ, עד שהבצל מזהיב. מחממים מחבת ברזל על הלהבה ה גבוהה ביותר, עד שמתלהטת. כותשים את כל התבלינים ומצפים בהם את הכבדים עם מעט שמן זית. צורבים את הכבדים על המחבת הלוהטת כדקה מכל צד ונזהרים שלא לייבש אותם. פנים הכבדים צריכים להישאר ורודים לגמרי. מוציאים את הכבדים מהמחבת, מערבבים עם הבצל הקצוץ המטוגן וקוצצים דק. מוסיפים רבע כוס שמן זית, מתבלים במלח ים גס, לפי הטעם. מטפטפים מעט סילאן ומגישים מיד.

הכבד הקצוץ הזה לא עובר מקרר.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.