חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מאפה נוקדים

4 בצלים

350 גר' תרד (טרי)

שמן לטיגון

250 גר' עלי מנגולד

כפית קטנה של מלח ופלפל

4 עלי מרווה

50 גר' גבינת פטה

2 עלי בצק פילו

מתכון מאת:

חותכים את הבצל לקוביות יחד עם עלי המנגולד והתרד ומטגנים, מוסיפים מלח ופלפל ומסננים. לוקחים עלה פילו, מורחים שכבה דקה של שמן ומעליו מניחים עלה נוסף, במרכז מניחים את התערובת, מפזרים גבינת פטה, בכל פינה של התערובת מניחים עלה מרווה, סוגרים כמו מעטפה, אופים בתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות ואופים 20 דקות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017