חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מאפה נוקדים

4 בצלים

350 גר' תרד (טרי)

שמן לטיגון

250 גר' עלי מנגולד

כפית קטנה של מלח ופלפל

4 עלי מרווה

50 גר' גבינת פטה

2 עלי בצק פילו

מתכון מאת:

חותכים את הבצל לקוביות יחד עם עלי המנגולד והתרד ומטגנים, מוסיפים מלח ופלפל ומסננים. לוקחים עלה פילו, מורחים שכבה דקה של שמן ומעליו מניחים עלה נוסף, במרכז מניחים את התערובת, מפזרים גבינת פטה, בכל פינה של התערובת מניחים עלה מרווה, סוגרים כמו מעטפה, אופים בתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות ואופים 20 דקות.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.