חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

כתף טלה 6 שעות בתנור

1 כתף טלה צעיר (טרי!)

10 בצלצלים קטנטנים שיש עכשיו בשווקים

10 תפוחי-אדמה קטנים וחומים עם האדמה עליהם (לשטוף!)

3 כרישות צעירות

2 כוסות שעורה (גריסים כמו שאומרים)

6-7 שיני-שום קלופות

מספר גבעולי טימין

קורט מוסקט

קורט קינמון

מספר גרגירי פלפל אנגלי

פלפל שחור גרוס ומלח-ים גס

3 כפות דבש פרחי-בר

½ כוס שמן-זית

מתכון מאת:
מתוך: אפייה / בשרים

להשרות את השעורה במים לחצי שעה. לתבל את הכתף במלח, בפלפל ובשאר התבלינים. "לסגור" בתנור חם מאוד למשך כ-10 דקות. להוציא את הכתף מהתנור. להניח בסיר עבה את תפוחי-האדמה, הבצלצלים והכרישות. להניח מעליהן את הכתף הסגורה. לפזר את התבלינים ושיני-השום, להוסיף את השעורה המושרית ולהציף במים חמים. להוסיף מלח, פלפל ודבש, עד שהנוזל נראה לכם טעים. לכסות את הסיר ולסגור היטב בנייר אלומינים. לאפות בתנור כשש שעות, ב-120-150 מעלות. לבדוק פעם או פעמיים את הנוזלים כדי שלא יתייבש. להגיש עם חיוך ענק על הפנים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017