חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

כתף טלה 6 שעות בתנור

1 כתף טלה צעיר (טרי!)

10 בצלצלים קטנטנים שיש עכשיו בשווקים

10 תפוחי-אדמה קטנים וחומים עם האדמה עליהם (לשטוף!)

3 כרישות צעירות

2 כוסות שעורה (גריסים כמו שאומרים)

6-7 שיני-שום קלופות

מספר גבעולי טימין

קורט מוסקט

קורט קינמון

מספר גרגירי פלפל אנגלי

פלפל שחור גרוס ומלח-ים גס

3 כפות דבש פרחי-בר

½ כוס שמן-זית

מתכון מאת:
מתוך: אפייה / בשרים

להשרות את השעורה במים לחצי שעה. לתבל את הכתף במלח, בפלפל ובשאר התבלינים. "לסגור" בתנור חם מאוד למשך כ-10 דקות. להוציא את הכתף מהתנור. להניח בסיר עבה את תפוחי-האדמה, הבצלצלים והכרישות. להניח מעליהן את הכתף הסגורה. לפזר את התבלינים ושיני-השום, להוסיף את השעורה המושרית ולהציף במים חמים. להוסיף מלח, פלפל ודבש, עד שהנוזל נראה לכם טעים. לכסות את הסיר ולסגור היטב בנייר אלומינים. לאפות בתנור כשש שעות, ב-120-150 מעלות. לבדוק פעם או פעמיים את הנוזלים כדי שלא יתייבש. להגיש עם חיוך ענק על הפנים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.