חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

כנאפה טלה

חצי ק"ג אטריות קדאיף

שלושת-רבעי כוס שמן זית

400 גרם סינטה טלה נקייה

200 גרם גבינת קשקבל מגוררת דק

200 גר' משמשים מיובשים מושרים ביין לבן וקצוצים דק

מלח גס, פלפל שחור לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

להפריד את אטריות הקדאיף. לשמן אותן בשמן הזית. להניח שכבה דקה על משטח אפייה ממתכת. לקצוץ את הסינטה בעזרת סכין גדולה דק-דק, לתבל את בשר הטלה במלח ובפלפל ולהניח על שכבת הקדאיף. לפזר מעל שכבת אטריות הקדאיף, ומעליהן את הצנוברים הטחונים, המשמשים הקצוצים וגבינת הקצ'קבל המגוררת. לכסות בשכבה נוספת של אטריות קדאיף משומנות.

לאפות מכוסה בנייר אלומיניום כ-25 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות. להגיש עם יוגורט או סתם ככה.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.