חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

כנאפה טלה

חצי ק"ג אטריות קדאיף

שלושת-רבעי כוס שמן זית

400 גרם סינטה טלה נקייה

200 גרם גבינת קשקבל מגוררת דק

200 גר' משמשים מיובשים מושרים ביין לבן וקצוצים דק

מלח גס, פלפל שחור לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

להפריד את אטריות הקדאיף. לשמן אותן בשמן הזית. להניח שכבה דקה על משטח אפייה ממתכת. לקצוץ את הסינטה בעזרת סכין גדולה דק-דק, לתבל את בשר הטלה במלח ובפלפל ולהניח על שכבת הקדאיף. לפזר מעל שכבת אטריות הקדאיף, ומעליהן את הצנוברים הטחונים, המשמשים הקצוצים וגבינת הקצ'קבל המגוררת. לכסות בשכבה נוספת של אטריות קדאיף משומנות.

לאפות מכוסה בנייר אלומיניום כ-25 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות. להגיש עם יוגורט או סתם ככה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017