חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

טלה בשקדים ירוקים

1 כתף טלה מפורקת וחתוכה לקוביות גסות

2 כפות תימין קצוץ

2 כפות דבש

2 כפות שמן זית

30 שקדים ירוקים קטנים

1 כוס יין לבן

2 כוסות ציר טלה

6 פרחי ורדים מיובשים

2 תרמילי הל חצויים

מלח ופלפל שחור טרי

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

מחממים מראש תנור לחום של 250 מעלות מערבבים בקערה את הדבש, פרחי הורדים, תרמיל הל, שמן זית ותימין. מעסים את קוביות הטלה בתערובת וצולים כ- 15 דקות בחלק העליון של התנור. בסיר רחב מניחים את קוביות הטלה, שקדים ירוקים, יין לבן, ציר טלה ותרמיל הל ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל מנמיכים ללהבה נמוכה מבשלים בסיר מכוסה כשעתיים. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017