חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

טלה בשקדים ירוקים

1 כתף טלה מפורקת וחתוכה לקוביות גסות

2 כפות תימין קצוץ

2 כפות דבש

2 כפות שמן זית

30 שקדים ירוקים קטנים

1 כוס יין לבן

2 כוסות ציר טלה

6 פרחי ורדים מיובשים

2 תרמילי הל חצויים

מלח ופלפל שחור טרי

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

מחממים מראש תנור לחום של 250 מעלות מערבבים בקערה את הדבש, פרחי הורדים, תרמיל הל, שמן זית ותימין. מעסים את קוביות הטלה בתערובת וצולים כ- 15 דקות בחלק העליון של התנור. בסיר רחב מניחים את קוביות הטלה, שקדים ירוקים, יין לבן, ציר טלה ותרמיל הל ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל מנמיכים ללהבה נמוכה מבשלים בסיר מכוסה כשעתיים. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.