חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

טאג'ין זנבות טלה בשעועית שחורה

12 יחידות זנב טלה

2 כפות שמן זית

פלפל שחור טרי , מלח

3 ראשי שום חצויים (אין צורך לקלף)

2 כוסות שעועית שחורה מושרית 12 שעות במים

1 ליטר מרק עוף או בשר או מים

מתכון מאת:
מתוך: אפייה / בשרים

את השעועית מבשלים שעה במים עד לריכוך, מסננים. מחממים תנור ל- 250 מעלות. מתבלים את הזנבות בשמן זית, מלח והמון פלפל. צולים את הזנבות בחלק העליון של התנור עד להשחמה קלה בטאג'ין עורמים שעועית שחורה ואז מסדרים את הזנבות מעל. מתבלים במעט פלפל ומלח ושופכים ציר שיכסה את החלק התחתון של הטאג'ין ( 3 ס"מ גובה) אופים בתנור שעה, מנמיכים ל- 180 מעלות ואופים שעה וחצי נוספות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.