חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ברכי עגל עם שעועית שחורה

4 ברכי-עגל (לבקש מהקצב לחתוך אותן יפה-יפה)

חצי קילו שעועית שחורה מושרית במים 12 שעות

3-4 כרשות (החלק הלבן ללא הירוק)

3-4 גבעולי סלרי פנימיים ובהירים

4-5 שיני-שום

חצי כוס שמן זית

גבעולי אורגנו אחדים

2 כוסות יין אדום יבש

1 פלפל אדום חריף קצוץ גס

1 כף גדושה פפריקה מרוקאית מתוקה (פלפל אדום לא חריף טחון עם שמן)

מלח-ים לפי הטעם, ובנדיבות

2 כפות סוכר דמררה

מתכון מאת:
מתוך: אפייה / בשרים

מסדרים את הכרישות חתוכות לפרוסות עבות בתחתית סיר עם תחתית עבה מאוד (אפשר בקדרת-חרס עם מכסה). מפזרים מעל את השעועית השחורה, גבעולי הסלרי ושיני-השום. מניחים מעל את ברכי-העגל. מתבלים במלח, בפפריקה מרוקאית, בפלפל אדום חריף ובסוכר. מציפים ביין אדום, בשמן זית ובמים. מניחים את גבעולי האורגנו מלמעלה. מביאים לרתיחה ואופים בתנור 4-5 שעות, מכוסה היטב ועטוף בנייר אלומיניום. בודקים כמה פעמים תוך כדי אפייה שהנוזלים לא נגמרו, שלא יישרף הסיר.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.