חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ארטישוק ירושלמי עם אוסובוקו

3-4 נתחי אוסובוקו (עגל) בעובי 6- 7 ס"מ

¼ כוס שמן

1 בצל חתוך לרבעים

6 שיני שום שלמות

מעט חוטי זעפרן

½ כפית פפריקה מתוקה

¼ כפית צ'ילי טחון

¼ כוס יין לבן יבש

15-20 שורשי ארטישוק ירושלמי, קלופים ושטופים היטב

2-3 כוסות מים

חופן עלי בזיליקום

קליפת לימון מגוררת

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

מטגנים את נתחי האוסובוקו בשמן מכל הצדדים. משחימים מעט, מוסיפים בצל, שיני שום, זעפרן, פפריקה וצ'ילי טחון ומטגנים עוד 2-3 דקות. מוסיפים את היין הלבן ואת הארטישוק הירושלמי, מביאים לרתיחה, מוסיפים את המים ומביאים שוב לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש נמוכה עוד כשעה בערך, עד שהבשר נפרד מן העצם והארטישוקים מתרככים.

לפני ההגשה מפזרים עלי בזיליקום וקליפת לימון מגוררת.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017