חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ארטישוק ירושלמי עם אוסובוקו

3-4 נתחי אוסובוקו (עגל) בעובי 6- 7 ס"מ

¼ כוס שמן

1 בצל חתוך לרבעים

6 שיני שום שלמות

מעט חוטי זעפרן

½ כפית פפריקה מתוקה

¼ כפית צ'ילי טחון

¼ כוס יין לבן יבש

15-20 שורשי ארטישוק ירושלמי, קלופים ושטופים היטב

2-3 כוסות מים

חופן עלי בזיליקום

קליפת לימון מגוררת

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

מטגנים את נתחי האוסובוקו בשמן מכל הצדדים. משחימים מעט, מוסיפים בצל, שיני שום, זעפרן, פפריקה וצ'ילי טחון ומטגנים עוד 2-3 דקות. מוסיפים את היין הלבן ואת הארטישוק הירושלמי, מביאים לרתיחה, מוסיפים את המים ומביאים שוב לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש נמוכה עוד כשעה בערך, עד שהבשר נפרד מן העצם והארטישוקים מתרככים.

לפני ההגשה מפזרים עלי בזיליקום וקליפת לימון מגוררת.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.