חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

אנטריקוט מעושן בעלי אקליפטוס

2 קילו אנטריקוט מיושן ומשויש (שקניתם אצל קצב שאתם אוהבים)

פלפל שחור גרוס גס

מלח-ים גס

עלי אקליפטוס

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

ההכנה היא הדבר הכי פשוט שיש. פשוט צולים על גחלים חמות, תוך כדי שזורקים עליהן עלי אקליפטוס ירקרקים, שמעלים עשן סמיך וארומטי להפליא.

העשן נותן טוויסט מעניין לבשר. טעים וקל להפליא.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.