חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קרפצ'ו טלה בשמן אבוקדו

סינטה טלה נקייה

שמן אבוקדו

מלח ים גס

פלפל לבן גרוס

2 כוסות משמש קצוץ לקוביות קטנות

מעט מיץ לימון סחוט טרי

עלי בזיליקום  (עדיף מיקרו!)

1-2 כפות דבש

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

מנקים את נתח הסינטה היטב מהשומן. פורסים את הסינטה לפרוסות דקות ומשטחים בעזרת סכין רחבה עד שמתקבלות פרוסות דקות ממש. מערבבים את המשמש הקצוץ עם מיץ הלימון והדבש. מפזרים את המשמש המתובל מעל פרוסות הסינטה. בוזקים מלח ים גס ופלפל לבן גרוס ומטפטפים שמן ובזיליקום מלמעלה. מגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.