חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קרפצ'ו טלה בשמן אבוקדו

סינטה טלה נקייה

שמן אבוקדו

מלח ים גס

פלפל לבן גרוס

2 כוסות משמש קצוץ לקוביות קטנות

מעט מיץ לימון סחוט טרי

עלי בזיליקום  (עדיף מיקרו!)

1-2 כפות דבש

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

מנקים את נתח הסינטה היטב מהשומן. פורסים את הסינטה לפרוסות דקות ומשטחים בעזרת סכין רחבה עד שמתקבלות פרוסות דקות ממש. מערבבים את המשמש הקצוץ עם מיץ הלימון והדבש. מפזרים את המשמש המתובל מעל פרוסות הסינטה. בוזקים מלח ים גס ופלפל לבן גרוס ומטפטפים שמן ובזיליקום מלמעלה. מגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017