חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

צלעות טלה בשום ירוק

1 ק"ג צלעות טלה

לתיבול:

1 כף גרגרי שומר

1 כף גרגרי פלפל ירוק

קורט מאשייה

1 כף גרידת לימון

למשרה:

½ כוס שמן זית פיקואל

½ ק"ג עגבניות בשלות מרוסקות על פומפיה

2 ראשי שום ירוק קצוצים דק

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

משרים את הצלעות בתערובת התבלינים והשום הירוק. 

מוסיפים את בשר העגבניות המרוסקות ואת שמן הזית. משהים כ-4-5 שעות וצולים על גריל פחמים. 

בוזקים מלח ים גס לפני ההגשה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017