חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

צלעות טלה בשום ירוק

1 ק"ג צלעות טלה

לתיבול:

1 כף גרגרי שומר

1 כף גרגרי פלפל ירוק

קורט מאשייה

1 כף גרידת לימון

למשרה:

½ כוס שמן זית פיקואל

½ ק"ג עגבניות בשלות מרוסקות על פומפיה

2 ראשי שום ירוק קצוצים דק

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

משרים את הצלעות בתערובת התבלינים והשום הירוק. 

מוסיפים את בשר העגבניות המרוסקות ואת שמן הזית. משהים כ-4-5 שעות וצולים על גריל פחמים. 

בוזקים מלח ים גס לפני ההגשה.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.