חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פורטרהאוס בתנור

1 נתח פורטרהאוס

2 כפות פלפל אפריקאי גרוס

עלי מיורן טרי

שמן זית פישו לין

מלח ים גס

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

לתבל את הנתח בפלפל האפריקאי ובמיורן, לצולות בתנור בחום של 250 מעלות כרבע שעה עד 20 דקות, לפרוס לפרוסות ולהמשיך לצלות 10 דקות נוספות.

מגישים עם פירה לפת.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.