חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פורטרהאוס בתנור

1 נתח פורטרהאוס

2 כפות פלפל אפריקאי גרוס

עלי מיורן טרי

שמן זית פישו לין

מלח ים גס

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

לתבל את הנתח בפלפל האפריקאי ובמיורן, לצולות בתנור בחום של 250 מעלות כרבע שעה עד 20 דקות, לפרוס לפרוסות ולהמשיך לצלות 10 דקות נוספות.

מגישים עם פירה לפת.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017