חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוף חצי מעושן בעשבים

1 תרנגולת שלמה עסיסית

למרינדה:

½ ליטר מיץ תפוז

½1 כפות מלח גס

עלי דפנה

2 כוסות בצל ירוק קצוץ

2 כפות גרידת לימון

2 פלפלים ירוקים חריפים קצוצים דק

כף פפריקה מעושנת

כף סומק

מתכון מאת:
מתוך: עופות

משרים את התרנגולת במרינדה שערבבתם כשעתיים שלוש. מעשנים במעשנת ביתית או ווק על גז. מניחים את העוף על רשת המונחת בווק. בתחתית הווק יש להניח עשבי תבלון כמו טימין, רוזמרין או מרווה כדי שיעשנו את התרנגולת כראוי. אחרי כשעה עישון, מוציאים את התרנגולת וחוצים לשניים. מחממים מחברת ברזל עבה על להבת הגז, מניחים את חצאי התרנגולת על המחבת החמה ויוצקים את כל נוזלי המרינדה. מבשלים כ-10 דקות, או עד שהתרנגולת מוכנה לגמרי. מגישים מיד.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.