חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סינטה טלה

סינטה טלה נקייה + חוט לקשירת הבשר

1 כוס עלי סלרי פנימיים קצוצים דק

5-6 שיני שום קצוצים דק (עדיף שום ירוק)

פלפל לבן גרוס גס

פלפל ירוק גרוס גס

מלח ים גס

שמן זית מזן פיקואל

מתכון מאת:
מתוך: אפייה / בשרים

קוצצים יחד את הפטרוזילה, עלי הסלרי ושיני השום. מערבבים עם הפלפלים הגרוסים ושמן הזית ומורחים בנדיבות על הסינטה. מגלגלים וקושרים בחוט שפגט. צולים בתנור גחלים או בתנור הביתי שחומם מראש בטמפרטורה של 230 מעלות עד שהבשר נהיה ורוד במרכזו. היזהרו לא לייבש את הבשר.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017