חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סינטה טלה

סינטה טלה נקייה + חוט לקשירת הבשר

1 כוס עלי סלרי פנימיים קצוצים דק

5-6 שיני שום קצוצים דק (עדיף שום ירוק)

פלפל לבן גרוס גס

פלפל ירוק גרוס גס

מלח ים גס

שמן זית מזן פיקואל

מתכון מאת:
מתוך: אפייה / בשרים

קוצצים יחד את הפטרוזילה, עלי הסלרי ושיני השום. מערבבים עם הפלפלים הגרוסים ושמן הזית ומורחים בנדיבות על הסינטה. מגלגלים וקושרים בחוט שפגט. צולים בתנור גחלים או בתנור הביתי שחומם מראש בטמפרטורה של 230 מעלות עד שהבשר נהיה ורוד במרכזו. היזהרו לא לייבש את הבשר.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.