חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

כרעיים עוף בוואזה

וואזה - קדירת חרס או סיר ברזל יצוק

1 ק"ג כרעיים

5-6 כרשות צעירות

1 כוס שמן שמן זית

5-6 קולורובי צעירים קלופים

2-3 כוסות ציר עוף אמיתי

לתערובת התבלינים:

1 כף גרידת לימון

1 כף ניצני שושנים

½ גר' זעפרן

1-2 יחידות מאשייה (קליפת אגוז מוסקט מיובשת. להשיג בחנויות התבלינים)

גרגרי פלפל לבן

1-2 פלפל ירוק חריף מנוקה מגרעינים

מלח ים גס

בצק מרודד לסגירת הקדירה/סיר (3 כוסות קמח לבן, ¼1 כוסות מים, 2 כפות מלח גס, ללוש מס' דקות עד לקבלת בצק גמיש)

מתכון מאת:
מתוך: אפייה / עופות

כותשים את ניצני השושנים, המאשייה והפלפל הלבן. פותחים את הזעפרן ב-2-3 כפות מים רותחים, מערבבים עם גרידת ה לימון. משרים את הכרעיים בתערובת התבלינים והשמן זית.

מנקים את הכרישות והקולורבי. חותכים את הכרישות והקולורבי לחתיכות בינוניות. מכניסים את התרנגולות והירקות לתוך הקדירה ומציפים במעט ציר עוף. מוסיפים את הפלפל הירוק החריף וסוגרים את הקדירה/סיר הברזל בבצק. אופים בתנור ביתי בחום של 250 מעלות למשך כ-30 דקות ולאחר מכן להוריד את החום ל-180 מעלות למשך כשעה וחצי נוספות.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.