חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

טלה בחלב קוקוס

קג' בשר טלה (מהירך) חתוך לקוביות בינוניות

½ 1 בצל פרוס דק לרצועות

2-½1 כוסות פול ירוק מקולף

 2-½1 כוסות חלב קוקוס

לתערובת התבלינים:

1 כפית פלפל שחור (גרגירים שלמים)

2 יח' מאשייה

½ כף שברי קינמון

1 כפית מוסקט מגורד טרי

1 כפית מסמרי ציפורן

1 כפית הל ירוק מפורק מהקליפות

1 כפית זרעוני קימל

½ כפית זרעוני כמון.

מלח ים גס

3-4 כפות חמאה מזוככת (גהי) - אפשר להשיג בחנויות "מזרח מערב"

מתכון מאת:
מתוך: בשרים

כותשים את כל התבלינים במכתש ועלי. מצפים את הטלה החתוך בחמאה המזוככת ובתערובת התבלינים שכתשתם. מטגנים במחבת ברזל עבה ועמוקה או בסיר עם תחתית עבה את הטלה יחד עם הבצלים הפרוסים. אחרי מס' דק', כשהבשר השחים והבצלים התרככו לגמרי מוסיפים ½ כוס מים ואת חלב הקוקוס. מביאים לרתיחה מנמיכים מיד את הלהבה. ממשיכים בבישול כשעה עד שהבשר מתרכך והרוטב מסמיך. ¼ שעה לפני סוף הבישול מוסיפים את הפול הטרי והמקולף. מתבלים במלח לפי הטעם. מגישים עם אורז לבן מאודה. מומלץ ביותר להגיש גם עם צ'אטני בוטנים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.