חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

כבד קצוץ רציני על גחלים

1 ק"ג כבד עוף טרי ונקי

1 ק"ג בצלי שאלוט קצוצים דק

3 כפות שמן זית עדין

1 כף גרגרי פלפל לבן

1 כפית גרגרי פלפל אדום

1 כף גרגרי פלפל ירוק (את שלושת הפלפלים מועכים יחד במכתש ועילי)

1 כוס יין קינוח איכותי

1 כוס פיסטוקים קלויים ושבורים גס

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: עופות

משרים את הכבדים ביין הקינוח לשעה. מסננים ומערבבים עם 3 כפות שמן הזית והפלפלים הגרוסים. משפדים את הכבדים על שיפודי מתכת ובינתיים מדליקים את גריל הפחמים הקטן. מטגנים במחבת ברזל עבה את בצלצלי השאלוט הקצוצים בשמן הזית על אש נמוכה כשלושת רבעי שעה לערך, תוך כדי ערבוב בכף עץ מדי פעם, עד שהבצלצלים מתכרמלים ומשחימים. צולים את שיפודי הכבד מספר רגעים מכל צד ונזהרים לא לייבש אותם, מורידים מהאש ומוציאים מהשיפודים. קוצצים את הכבדים הצלויים בסכין גדולה. מוסיפים את בצלצלי השלוט המכורמלים, בוזקים מלח ים גס ואת הפיסטוקים הקלויים. מערבבים ומגישים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.