חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

כבד קצוץ רציני על גחלים

1 ק"ג כבד עוף טרי ונקי

1 ק"ג בצלי שאלוט קצוצים דק

3 כפות שמן זית עדין

1 כף גרגרי פלפל לבן

1 כפית גרגרי פלפל אדום

1 כף גרגרי פלפל ירוק (את שלושת הפלפלים מועכים יחד במכתש ועילי)

1 כוס יין קינוח איכותי

1 כוס פיסטוקים קלויים ושבורים גס

מלח ים גס לפי הטעם

מתכון מאת:
מתוך: עופות

משרים את הכבדים ביין הקינוח לשעה. מסננים ומערבבים עם 3 כפות שמן הזית והפלפלים הגרוסים. משפדים את הכבדים על שיפודי מתכת ובינתיים מדליקים את גריל הפחמים הקטן. מטגנים במחבת ברזל עבה את בצלצלי השאלוט הקצוצים בשמן הזית על אש נמוכה כשלושת רבעי שעה לערך, תוך כדי ערבוב בכף עץ מדי פעם, עד שהבצלצלים מתכרמלים ומשחימים. צולים את שיפודי הכבד מספר רגעים מכל צד ונזהרים לא לייבש אותם, מורידים מהאש ומוציאים מהשיפודים. קוצצים את הכבדים הצלויים בסכין גדולה. מוסיפים את בצלצלי השלוט המכורמלים, בוזקים מלח ים גס ואת הפיסטוקים הקלויים. מערבבים ומגישים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017