חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חזה עוף ברוטב שוקולד

4 חזות עוף נקיים מעור ועצמות

3 כפות חמאה בטמפ' החדר (או חמאה מזוקקת)

½1 כוסות מרק עוף מרוכז

½ כוס יין אדום

2 בצלים פרוסים דק

100 גר' שוקולד מריר 70%

3-4 פלפלי ציפולטה קצוצים דק

מלח ים גס

3 כפות סוכר חום

3 כפות מלח

1 כוס קמח

1 כפית קינמון טחון במכתש ועלי דק דק

מתכון מאת:
מתוך: עופות

מערבבים את הקמח עם הקינמון ומצפים את חזה העוף. מטגנים במחבת את חזה העוף חצי דרך עד שייסגרו מס' דקות על כל צד.

מוציאים את הנתחים מהמחבת, מערבבים את הבצל עם הסוכר החום ומבשלים על אש קטנה עם היין האדום עד להיווצרות מעין ריבה. מוסיפים את פלפלי הציפולטה ומציפים במרק העוף המרוכז. ממיסים את השוקולד ברוטב שנוצר. מחזירים לסיר את נתחי חזה העוף שסגרתם וממשיכים בבישול כ-20 דקות לערך על אש קטנה.

תגובות גולשים

1.

"מתכון מדהים ומיוחד. תודה"

— עדנה, הרצליה | 08.05.15 13:57
יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.