חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

תרד טורקי עם בולגרית כבשים וערמונים

½ קילוגרם תרד טורקי רענן (אפשר להשיג- ואם לא אפשר להשתמש בתרד רגיל)

200 גר' גבינה בולגרית כבשים אמיתית

½ קילוגרם ערמונים

פלפל ל בן גרוס טרי

קורט מוסקט מגורד טרי

מתכון מאת:

שוטפים את התרד ומוציאים את הגבעולים הגדולים. משרים את הערמונים מספר שעות, חורצים בהם חרך קטן בעזרת סכין קטנה, ומבשלים במים כחצי שעה עד שיתרככו. מקלפים את הערמונים היטב כשהם עדיין חמים וקוצצים גס. מאדים בסיר שטוח את הכרישה הקצוצה דק בשמן זית מספר דקות עד שהיא שקופה. מוסיפים את עלי התרד ומאדים מספר דקות עד שיתרככו. מתבלים במוסקט, פלפל ומלח ים גס. הזהרו לא להמליח את התרד יתר על המידה שכן הבולגרית עצמה מלוחה דיה. מוציאים את התרד לצלחת הגשה. מפזרים את הערמונים הקצוצים ומפוררים מעל את הבולגרית המגוררת. מעדן!

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.