חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

תרד טורקי עם בולגרית כבשים וערמונים

½ קילוגרם תרד טורקי רענן (אפשר להשיג- ואם לא אפשר להשתמש בתרד רגיל)

200 גר' גבינה בולגרית כבשים אמיתית

½ קילוגרם ערמונים

פלפל ל בן גרוס טרי

קורט מוסקט מגורד טרי

מתכון מאת:

שוטפים את התרד ומוציאים את הגבעולים הגדולים. משרים את הערמונים מספר שעות, חורצים בהם חרך קטן בעזרת סכין קטנה, ומבשלים במים כחצי שעה עד שיתרככו. מקלפים את הערמונים היטב כשהם עדיין חמים וקוצצים גס. מאדים בסיר שטוח את הכרישה הקצוצה דק בשמן זית מספר דקות עד שהיא שקופה. מוסיפים את עלי התרד ומאדים מספר דקות עד שיתרככו. מתבלים במוסקט, פלפל ומלח ים גס. הזהרו לא להמליח את התרד יתר על המידה שכן הבולגרית עצמה מלוחה דיה. מוציאים את התרד לצלחת הגשה. מפזרים את הערמונים הקצוצים ומפוררים מעל את הבולגרית המגוררת. מעדן!

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017