חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

תרד טורקי מאודה עם פטה כבשים

½ ק"ג תרד טורקי טרי שטוף ומסונן, קצוץ גס

½ 1  בצלים קצוצים דק

½ כוס שמן זית

250 גר' פטה כבשים

גרגרי פלפל לבן

קורט מוסקט

½ כוס אגוזי מלך

½ כוס משמשים מיובשים קצוצים גס

מלח ים גס

מתכון מאת:

מאדים את הבצלים הקצוצים בשמן זית בסיר נחושת. מוסיפים את התרד הטורקי ומאדים עד שמתרכך בלבד, למשך כ- 10 דק'. מוסיפים את הפלפל הלבן, המוסקט והמלח. בינתיים קולים את אגוזי המלך בשמן זית במחבת ברזל ולקראת סוף הקלייה מוסיפים את המשמשים הקצוצים. מוציאים את התרד על צלחת הגשה גדולה ומפזרים מלמעלה את האגוזים הקלויים, המשמש המטוגן קלות וגבינת הפטה.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.