חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

תרד טורקי מאודה עם פטה כבשים

½ ק"ג תרד טורקי טרי שטוף ומסונן, קצוץ גס

½ 1  בצלים קצוצים דק

½ כוס שמן זית

250 גר' פטה כבשים

גרגרי פלפל לבן

קורט מוסקט

½ כוס אגוזי מלך

½ כוס משמשים מיובשים קצוצים גס

מלח ים גס

מתכון מאת:

מאדים את הבצלים הקצוצים בשמן זית בסיר נחושת. מוסיפים את התרד הטורקי ומאדים עד שמתרכך בלבד, למשך כ- 10 דק'. מוסיפים את הפלפל הלבן, המוסקט והמלח. בינתיים קולים את אגוזי המלך בשמן זית במחבת ברזל ולקראת סוף הקלייה מוסיפים את המשמשים הקצוצים. מוציאים את התרד על צלחת הגשה גדולה ומפזרים מלמעלה את האגוזים הקלויים, המשמש המטוגן קלות וגבינת הפטה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017