חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

תרד טורקי מאודה בשקדים קלויים ופקורינו כבשים

½ ק"ג תרד טורקי שטוף היטב מהחול (מושרה במים, לשטוף מהמסננת מתחת לזרם מים)

2 בצלים בינוניים קצוצים דק

4 שיני שום פרוסים דק

פלפל לבן גרוס טרי

קורט מוסקט מגורד טרי

מלח ים גס

שליש כוס שמן זית מזן קורנייקי

כוס שקדים קלויים במחבת עם מעט שמן זית

150 גר' גבינת פקורינו כבשים

מתכון מאת:

במחבת שטוחה גדולה מטגנים בצל בשמן זית קורנייקי עדים שקוף. מוסיפים את התרד השטוף ואת פרוסות השום. מתבלים במלח, פלפל לבן ומוסקט. מערבבים בכף עץ עד שכל העלים מאודים. שוברים את השקדים הקלויים במכתש עילי ומפזרים מעל התרד. מגרדים על מגרדת דקה את הפקורינו כבשים ומגישים מייד.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.