חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

שורשי פטרוזיליה צלויים בשמן זית בקראמבל בולגרית

8 שורשי פטרוזיליה דשנים ועסיסיים

5-6 כפות שמן זית

מעט עלי רוזמרין

מלח ים גס

פלפל לבן גרוס

לקראמבל:

100 גר' קמח לבן

150 גר' בולגרית כבשים מפוררת

150 גר' חמאה חתוכה לקוביות קטנות

פלפל לבן גרוס טרי

מתכון מאת:

מחממים תנור לטמפ' הכי גבוהה שאפשר. קולפים את שורשי הפטרוזיליה. מפזרים מעליהם מלח ופלפל לבן, מטפטפים שמן זית ומפזרים מעליו רוזמרין. צולים כ 15 דק'. בינתיים מכינים את השטרוייזל בולגרית ע"י ערבוב הקמח בידיים עם קוביות החמאה והגבינה הבולגרית המפוררת. מתבלים בפלפל. מפזרים את השטרוייזל בולגרית מעל השורשים. מנמיכים את טמפ' התנור ל- 170 מעלות וממשיכים באפייה עוד כ 35 דק' לערך.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.