חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

שורשי פטרוזיליה צלויים בשמן זית בקראמבל בולגרית

8 שורשי פטרוזיליה דשנים ועסיסיים

5-6 כפות שמן זית

מעט עלי רוזמרין

מלח ים גס

פלפל לבן גרוס

לקראמבל:

100 גר' קמח לבן

150 גר' בולגרית כבשים מפוררת

150 גר' חמאה חתוכה לקוביות קטנות

פלפל לבן גרוס טרי

מתכון מאת:

מחממים תנור לטמפ' הכי גבוהה שאפשר. קולפים את שורשי הפטרוזיליה. מפזרים מעליהם מלח ופלפל לבן, מטפטפים שמן זית ומפזרים מעליו רוזמרין. צולים כ 15 דק'. בינתיים מכינים את השטרוייזל בולגרית ע"י ערבוב הקמח בידיים עם קוביות החמאה והגבינה הבולגרית המפוררת. מתבלים בפלפל. מפזרים את השטרוייזל בולגרית מעל השורשים. מנמיכים את טמפ' התנור ל- 170 מעלות וממשיכים באפייה עוד כ 35 דק' לערך.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017