חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

דלעת חדשה

1 ק"ג קוביות דלעת גדולות (מקולפות)

3-4 כוכבי אניס

⅓ כוס שמן-זית

½ ליטר מרק עוף

פלפל שחור גרוס

מלח-ים גס

2-3 כפות סוכר דמררה

מתכון מאת:

לאפות את הדלעות בחום בינוני, כשעה וחצי עם כל הנוזלים והתבלינים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017