חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

שומרים צעירים

6 שומרים צעירים חתוכים לרבע לאורכם

¾ ליטר מרק עוף

קורט זעפרן (בעדינות!)

מלח-ים גס

פלפל ל בן גרוס

⅓ כוס שמן-זית

מתכון מאת:

לאפות את השומרים עם הנוזלים והתבלינים בתבנית-חרס מכוסה במשך שעה-שעה וחצי בתנור מחומם מראש ל-200 מעלות. אפשר להוסיף לימון לפני ההגשה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017