חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

שבלולי מנגולד עם פטה כבשים ופיסטוקים

חומרים לבצק:

½ ק"ג קמח חיטה אורגני לבן

½ ק"ג קמח מלא אורגני

600 גר' מים מינר לים

30 גר' שמרים טריים

1 כף זרעוני כוסברה כתושים

1 כף גרגרי חילבה קלויים וכתושים

1 כף גדושה מלח ים גס

למילוי:

1 אגודת עלי מנגולד ירוק ואדום קצוצים דק

2 בצלים קצוצים דק

½ כוס שמן זית עדין

1 כוס פיסטוקים קצוצים

300- 400 גר' גבינת פטה כבשים

מתכון מאת:

מאדים את הבצל קצוץ וגבעו לי המנגולד בשמן זית עד שמתרככים. מוסיפים את העלים ומאדים מס' דקות נוספות. מניחים להתקרר לטמפ' החדר. מערבבים עם הפטה.

מכינים את הבצק ע"י ערבוב כל החומרים חוץ מהמלח ולישתם כ-10 דקות, עם הפסקה באמצע למנוחה. מוסיפים את המלח בין הלישות. מתפיחים כשעתיים בקערה משומנת בשמן זית ומכוסה בניילון. מורידים את נפח הבצק כל חצי שעה.

מרדדים את הבצק למלבן דק. מפזרים מעליו את מילוי המנגולד-פטה כבשים ופיסטוקים, מגלגלים לרולדה וחותכים לפרוסות בעובי 2 ס"מ. מניחים על מגשי אפייה מרופדים בנייר אפייה ואופים בתנור חם 230 מעלות כ-10-15 דקות לערך, או עד שמוכן.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.