חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ריזוטו פורטובלו

8 פטריות פורטובלו שלמות ללא הרגליים

½ קילו אורז ארבוריו

1 כוס פרמזן מגורד

½ כוס יין לבן

50 גר' חמאה

20 עלי בזיליקום קטנים

2 ליטר ציר עוף

מלח לפי הטעם

פלפל לבן טחון טרי

מתכון מאת:

מחממים את מרק העוף בסיר. מחממים חמאה בסיר נפרד. כשהחמאה נמסה, מוסיפים ריזוטו ובוחשים עד שכל הגרגרים נמופים בחמאה. מוסיפים יין לבן ובוחשים עד שכולו נספג בריזוטו. מוסיפים ציר עוף (בכל פעם מצקת אחת קטנה) ובוחשים עד שהציר נספג.

לאחר 12 דקות של בחישה והוספת ציר בהדרגה, מוסיפים את הפורטובלו השלמות וממשיכים בתהליך הוספת הציר למשך 6-7 דקות. מתבלים במלח ופלפל לבן. טועמים, מתקנים תיבול. מוסיפים פרמז'ן ובוחשים דקה נוספת. עורמים את הריזוטו ואת הפטריות השלמות בצלחת הגשה. מעטרים בעלי בזיליקום ופלפל לבן גרוס.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017