חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ריזוטו פורטובלו

8 פטריות פורטובלו שלמות ללא הרגליים

½ קילו אורז ארבוריו

1 כוס פרמזן מגורד

½ כוס יין לבן

50 גר' חמאה

20 עלי בזיליקום קטנים

2 ליטר ציר עוף

מלח לפי הטעם

פלפל לבן טחון טרי

מתכון מאת:

מחממים את מרק העוף בסיר. מחממים חמאה בסיר נפרד. כשהחמאה נמסה, מוסיפים ריזוטו ובוחשים עד שכל הגרגרים נמופים בחמאה. מוסיפים יין לבן ובוחשים עד שכולו נספג בריזוטו. מוסיפים ציר עוף (בכל פעם מצקת אחת קטנה) ובוחשים עד שהציר נספג.

לאחר 12 דקות של בחישה והוספת ציר בהדרגה, מוסיפים את הפורטובלו השלמות וממשיכים בתהליך הוספת הציר למשך 6-7 דקות. מתבלים במלח ופלפל לבן. טועמים, מתקנים תיבול. מוסיפים פרמז'ן ובוחשים דקה נוספת. עורמים את הריזוטו ואת הפטריות השלמות בצלחת הגשה. מעטרים בעלי בזיליקום ופלפל לבן גרוס.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.