חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ריבת חצילים

8-10 חצילים גמדיים

2 כוסות מים

2 כוסות סוכר לבן

4-5 מקלות קינמון

3 מסמרי ציפורן

מיץ מ-½ לימון

מתכון מאת:

שוטפים את החצילים, מסירים בעדינות את ראש החציל אבל משאירים את השפיץ. מחוררים כל חציל במזלג מכל הצדדים, מניחים בסיר עם 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מבשלים 5 דקות, מוציאים ומסננים היטב.

בסיר נפרד מערבבים סוכר, קינמון וציפורן, מוסיפים את החצילים, מבשלים על להבה נמוכה כשעתיים או שלוש שעות, עד שהנוזלים מצטמצמים והתערובת צמיגה. מוסיפים מיץ לימון. אוחזים בשפיץ, שולפים את החצילים השלמים ואוכלים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.