חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

ריבת חצילים

8-10 חצילים גמדיים

2 כוסות מים

2 כוסות סוכר לבן

4-5 מקלות קינמון

3 מסמרי ציפורן

מיץ מ-½ לימון

מתכון מאת:

שוטפים את החצילים, מסירים בעדינות את ראש החציל אבל משאירים את השפיץ. מחוררים כל חציל במזלג מכל הצדדים, מניחים בסיר עם 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מבשלים 5 דקות, מוציאים ומסננים היטב.

בסיר נפרד מערבבים סוכר, קינמון וציפורן, מוסיפים את החצילים, מבשלים על להבה נמוכה כשעתיים או שלוש שעות, עד שהנוזלים מצטמצמים והתערובת צמיגה. מוסיפים מיץ לימון. אוחזים בשפיץ, שולפים את החצילים השלמים ואוכלים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017