חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קרעפלך של משמשים וטלה

לבצק הקרעפלך:

4 כוסות קמח בהיר

½1 כוסות מים מינרליים

כפית מלח דק

למלית:

חצי ק"ג טלה טחון גס

1 כוס בצל ירוק קצוץ

1 כוס משמשים טריים מגולענים וקצוצים

½כוס עלי כוסברה טריים

מלח, פלפל שחור, פלפל אנגלי, אגוז מוסקט מגורר.

מתכון מאת:

לשים יחד את חומרי הבצק, עד לקבלת בצק קשה. נותנים לו לנוח כשעה, עטוף בניילון בתוך המקרר.

בינתיים מכינים את המילוי: מערבבים את בשר הטלה הטחון עם הבצל הירוק והמשמשים, אחרי שמגלענים אותם וקוצצים את בשרם היטב-היטב. מתבלים במלח, בפלפל שחור, בפלפל אנגלי ובקצת אגוז מוסקט. מוסיפים עלי כוסברה טרייה, אם אוהבים.

מרדדים את הבצק דק-דק, יוצרים עיגולים וממלאים בעזרת כפית את הקרעפלך. סוגרים טוב, מבשלים במרק עוף ואוכלים ללא שהיות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.