חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קרעפלך של משמשים וטלה

לבצק הקרעפלך:

4 כוסות קמח בהיר

½1 כוסות מים מינרליים

כפית מלח דק

למלית:

חצי ק"ג טלה טחון גס

1 כוס בצל ירוק קצוץ

1 כוס משמשים טריים מגולענים וקצוצים

½כוס עלי כוסברה טריים

מלח, פלפל שחור, פלפל אנגלי, אגוז מוסקט מגורר.

מתכון מאת:

לשים יחד את חומרי הבצק, עד לקבלת בצק קשה. נותנים לו לנוח כשעה, עטוף בניילון בתוך המקרר.

בינתיים מכינים את המילוי: מערבבים את בשר הטלה הטחון עם הבצל הירוק והמשמשים, אחרי שמגלענים אותם וקוצצים את בשרם היטב-היטב. מתבלים במלח, בפלפל שחור, בפלפל אנגלי ובקצת אגוז מוסקט. מוסיפים עלי כוסברה טרייה, אם אוהבים.

מרדדים את הבצק דק-דק, יוצרים עיגולים וממלאים בעזרת כפית את הקרעפלך. סוגרים טוב, מבשלים במרק עוף ואוכלים ללא שהיות.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017