חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קישואים קטנים

10-15 קישואים קטנים ביותר

½ ליטר מרק עוף

½ כוס גוורצטמינר (יין לבן)

מספר ענפים של טימין טרי

מעט אגוז מוסקט טבעי מגורר

מלח-ים גס

פלפל שחור

 ⅓ כוס שמן-זית

מתכון מאת:
מתוך: אפייה / תוספות

לאפות את הקישואונים בתבנית-חרס מוצפים בנוזלים ומתובלנים בטימין, במוסקט, במלח ובפלפל. אחרי 40 דקות להוציא ולהגיש.

נ.ב: את כל הירקות יש להגיש עם הנוזלים שלהם וכפות!

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.