חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

קישואים קטנים

10-15 קישואים קטנים ביותר

½ ליטר מרק עוף

½ כוס גוורצטמינר (יין לבן)

מספר ענפים של טימין טרי

מעט אגוז מוסקט טבעי מגורר

מלח-ים גס

פלפל שחור

 ⅓ כוס שמן-זית

מתכון מאת:
מתוך: אפייה / תוספות

לאפות את הקישואונים בתבנית-חרס מוצפים בנוזלים ומתובלנים בטימין, במוסקט, במלח ובפלפל. אחרי 40 דקות להוציא ולהגיש.

נ.ב: את כל הירקות יש להגיש עם הנוזלים שלהם וכפות!

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017