חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט קישואים ופרחי קישואים

כמות ל-4 סועדים.

½ ק"ג קישואים קטנים עם פרחים

100 גר' גבינת פרמזן

1 כוס עלי נענע מופרדים מגבעולים

1 כוס עלי בזיליקום מופרדים מגבעולים

1 כוס מיץ לימון

שתי כפות דבש

1 צ'ילי אדום קצוץ

שתי כפות שמן זית

מלח ים גס

פלפל לבן טחון טרי

מתכון מאת:

מערבבים מיץ לימון צ'ילי דבש מלח ופלפל טועמים ומתקנים. מפרידים את הפרחים מהקישואים. מנקים את הפרחים מבפנים ובודקים שאין חרקים או רקבון בחלק הפנימי של הפרח. שוטפים את הקישואים. פורסים לאורך ולפרוסות דקות מאוד. מעבירים את הקישואים לקערת הרוטב. מערבבים ומחכים שתי דקות. טועמים ומאזנים את הטעם אם צריך. מוסיפים לקערה נענע בזיליקום ופרחי קישואים מערבבים קלות ומעבירים לקערת הגשה. בעזרת קולפן ירקות פורסים רצועות פרמזן מעל. מזלפים שמן זית ואוכלים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.