חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סלט קישואים ופרחי קישואים

כמות ל-4 סועדים.

½ ק"ג קישואים קטנים עם פרחים

100 גר' גבינת פרמזן

1 כוס עלי נענע מופרדים מגבעולים

1 כוס עלי בזיליקום מופרדים מגבעולים

1 כוס מיץ לימון

שתי כפות דבש

1 צ'ילי אדום קצוץ

שתי כפות שמן זית

מלח ים גס

פלפל לבן טחון טרי

מתכון מאת:

מערבבים מיץ לימון צ'ילי דבש מלח ופלפל טועמים ומתקנים. מפרידים את הפרחים מהקישואים. מנקים את הפרחים מבפנים ובודקים שאין חרקים או רקבון בחלק הפנימי של הפרח. שוטפים את הקישואים. פורסים לאורך ולפרוסות דקות מאוד. מעבירים את הקישואים לקערת הרוטב. מערבבים ומחכים שתי דקות. טועמים ומאזנים את הטעם אם צריך. מוסיפים לקערה נענע בזיליקום ופרחי קישואים מערבבים קלות ומעבירים לקערת הגשה. בעזרת קולפן ירקות פורסים רצועות פרמזן מעל. מזלפים שמן זית ואוכלים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017