חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

צימוקים ופיסטוקים עם גבינת פטה כבשים

300 גר' גוש גבינת פטה כבשים אמיתית

1 כוס צימוקים בהירים

1 כוס יין לבן יבש

½ כוס פיסטוקים קלויים במחבת עם שמן זית

1 ענף טימין

שמן זית לפי הטעם

מתכון מאת:

מבשלים את הצימוקים ביין לבן עם ענף הטימין עד שהם מתנפחים. מסננים ושופכים מעל גוש גבינת הפטה. מפזרים את הפיסטוקים הקלויים ומטפטפים שמן זית בנדיבות.

מתאים להגשה עם לחם כפרי משאור.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017