חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

צימוקים ופיסטוקים עם גבינת פטה כבשים

300 גר' גוש גבינת פטה כבשים אמיתית

1 כוס צימוקים בהירים

1 כוס יין לבן יבש

½ כוס פיסטוקים קלויים במחבת עם שמן זית

1 ענף טימין

שמן זית לפי הטעם

מתכון מאת:

מבשלים את הצימוקים ביין לבן עם ענף הטימין עד שהם מתנפחים. מסננים ושופכים מעל גוש גבינת הפטה. מפזרים את הפיסטוקים הקלויים ומטפטפים שמן זית בנדיבות.

מתאים להגשה עם לחם כפרי משאור.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.