חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פטוצ'יני מנגולד וקשקבל

1 חבילת פטוצ'יני

1 אגודת עלי מנגולד צעירים

150 גר' גבינת קשקבל כבשים אמיתית

½ כוס שמן זית עדין

1 כוס שמנת מתוקה

פלפל לבן גרוס לפי טעם

1 בצל קצוץ

מלח ים גס לפי הטעם

חופן עלי בזיליקום טריים

3 כפות וודקה

מתכון מאת:

מפרידים את עלי המנגולד מהגבעולים. קוצצים את הגבעולים הלבנים דק ואת העלים גס. מקפיצים במחבת גדולה את הבצל הקצוץ דק עם גבעולי המנגולד הקצוצים מספר דקות עד שאלו מתרככים . מוסיפים את פרוסות השום ומערבבים קלות ואחרי דקה מוסיפים את עלי המנגולד הירוקים. מאדים יחד עד שמתרכך לגמרי. מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את השמנת המתוקה והוודקה ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שמסמיך.

בינתיים מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן . מסננים את הפסטה המוכנה ומסיפים את הרוטב מעליה. מערבבים קלות ומגרדים מלמעלה את גבינת הקשקבל. מפזרים את עלי הבזיליקום הטריים ומגישים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017