חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פולנטה של תירס טרי וקשקבל כבשים

6 קלחי תירס מתוק ועסיסי

100- 150 גר' גבינת קשקבל כבשים אמיתית

פלפל לבן גרוס טרי

כוס שמנת מתוקה

50- 75 גר' חמאה

מלח ים גרוס

4 ביצים רכות מבושלות 5 דקות במים.

מתכון מאת:

בעזרת סכין מאורכת וחדה מורידים את גרעיני התירס מהקלחים. מנקים את השערות הירוקות. מאדים את התירס בחמאה בסיר שטוח כ 10-12 דקות עד שמתרככים.

שופכים לסיר את השמנת המתוקה ומבשלים מס' דקות אחרי הרתיחה עד שמסמיך והתירס "שותה" את השמנת . טוחנים בבלנדר כדקה עד שנהיית מחית גסה. מחזירים לסיר ומעלים על להבה נמוכה ומוסיפים את גבינת הקשקבל ומערבבים. מגישים בקעריות עם החלמונים הרכים מהביצים שבישלתם. מתבלים מעט מלמעלה ואוכלים מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.