חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פאטייר עלי בר וגבינת קשקבל

לבצק:

1 ק"ג קמח אורגני מלא 50%. מנופה 50%

600- 650 גר' מים מינרלים

3 כפות שמן זית

3 כפות סוכר צמורה

¼1 כפות מלח

כף שמרים יבשים

למילוי:

אגודת גדולה של עשבי בר (חוחובינה, ג'רג'ר- אפשר להחליף בעלי אורוגולה)

1-2 בצלים קצוץ דק

200- 300 גר' גבינת קשקבל כבשים

פלפל לבן גרוס

מלח ים גס

חצי כוס שמן זית

לציפוי:

שומשום

שמן זית

מתכון מאת:

מערבבים את כל חומרי הבצק חוץ מהמלח. לשים מס' דקות עד שהבצק מתאחד. מוסיפים את המלח וממשיכים בלישה מס' דקות. מניחים לתפוח בקערה משומנת מכוסה בניילון כשעה.

בינתיים מכינים את המילוי: מחממים מחבת ומוסיפים לתוכה את השמן.כשהשמן חם מוסיפים את הבצל ומטגנים מס' דקות. מוסיפים את העשבים שקצצתם גס ומטגנים עד שמתרככים. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים עם גבינת הקשקבל.

מחלקים את הבצק לכדורי פינג פונג קטנים ומניחים להתפחה על מגש מקומח מכוסה בניילון. פותחים את הכדורים דק ומכניסים את המילוי. מקפלים כמו אוזן המן, משמנים בשמן טיפ טיפה כדי שהשומשום יידבק היטב. אופים בתנור חם מאוד או בטאבון.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017