חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

פאטייר עלי בר וגבינת קשקבל

לבצק:

1 ק"ג קמח אורגני מלא 50%. מנופה 50%

600- 650 גר' מים מינרלים

3 כפות שמן זית

3 כפות סוכר צמורה

¼1 כפות מלח

כף שמרים יבשים

למילוי:

אגודת גדולה של עשבי בר (חוחובינה, ג'רג'ר- אפשר להחליף בעלי אורוגולה)

1-2 בצלים קצוץ דק

200- 300 גר' גבינת קשקבל כבשים

פלפל לבן גרוס

מלח ים גס

חצי כוס שמן זית

לציפוי:

שומשום

שמן זית

מתכון מאת:

מערבבים את כל חומרי הבצק חוץ מהמלח. לשים מס' דקות עד שהבצק מתאחד. מוסיפים את המלח וממשיכים בלישה מס' דקות. מניחים לתפוח בקערה משומנת מכוסה בניילון כשעה.

בינתיים מכינים את המילוי: מחממים מחבת ומוסיפים לתוכה את השמן.כשהשמן חם מוסיפים את הבצל ומטגנים מס' דקות. מוסיפים את העשבים שקצצתם גס ומטגנים עד שמתרככים. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים עם גבינת הקשקבל.

מחלקים את הבצק לכדורי פינג פונג קטנים ומניחים להתפחה על מגש מקומח מכוסה בניילון. פותחים את הכדורים דק ומכניסים את המילוי. מקפלים כמו אוזן המן, משמנים בשמן טיפ טיפה כדי שהשומשום יידבק היטב. אופים בתנור חם מאוד או בטאבון.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.