חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

עוגת אורז עם תרד

300 גרם עלי-גפן רכים

½ קילו אורז פרסי

½ קילו תרד טורקי (או תרד רגיל)

½ קילו קישואים קטנים

4 שיני-שום פרוסות

2 בצלים קטנים קצוצים

2 כפות שמיר

2 כפות נענע, קצוצה דק

2 כפות פטרוזיליה, קצוצה דק

1 פלפל ירוק חריף, קצוץ דק

½ כוס שמן זית

מלח-ים גס

מתכון מאת:

לחלוט את עלי-הגפן למספר שניות במים רותחים מומלחים, לקרר במים קרים. להשרות את האורז במים קרים למשך חצי שעה. לסנן. לחלוט במים מומלחים רותחים חמש דקות, ולסנן. לקצוץ את התרד הטורקי ולגרר את הקישואים על מגררת דקה. לטגן את הבצל במחבת גדולה כמה דקות, על אש נמוכה, עד שמזהיב. להוסיף את הפלפל הירוק החריף, התרד הטורקי והקישואים המגוררים. לבשל 10 דקות תוך כדי ערבוב. לערבב עם האורז החלוט. להוסיף את העשבים הקצוצים ומלח.                אם מרגישים שהאורז יבש קצת, אפשר להוסיף עוד מעט שמן-זית.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.