חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סושי חמארדין-פיסטוקים

חמארדין, למי שלא יודע, הוא מה שקרוי במקומותינו לדר.

2 דפי לדר

2 כוסות פיסטוקים קלויים קצוצים גס

דבש

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים

לוקחים את הפיסטוקים הקצוצים, כמה כפות דבש, ומערבבים היטב-היטב, עד לקבלת בצק פיסטוקים שכזה. מורחים על דף הלדר את מחית הפיסטוקים, מגלגלים לרולדה בדיוק כמו שמגלגלים סושי. אם יש לכם מחצלת, מה טוב. אם לא, תעשו עם נייר כסף. עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר לכמה שעות. חותכים דק ומגישים עם תה נענע.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017