מתכון לסושי חמארדין-פיסטוקים
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סושי חמארדין-פיסטוקים

חמארדין, למי שלא יודע, הוא מה שקרוי במקומותינו לדר.

2 דפי לדר

2 כוסות פיסטוקים קלויים קצוצים גס

דבש

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים

לוקחים את הפיסטוקים הקצוצים, כמה כפות דבש, ומערבבים היטב-היטב, עד לקבלת בצק פיסטוקים שכזה. מורחים על דף הלדר את מחית הפיסטוקים, מגלגלים לרולדה בדיוק כמו שמגלגלים סושי. אם יש לכם מחצלת, מה טוב. אם לא, תעשו עם נייר כסף. עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר לכמה שעות. חותכים דק ומגישים עם תה נענע.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.