סוכריות חרוסת
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סוכריות חרוסת

רעיון מקורי לטיפול בחרוסת - סוכריות לפסח

500 גרם תמרים מגולענים

½ כוס יין יבש אדום

½ כוס סוכר

¼ כוס ברנדי

½ כפית קינמון טחון

1 כוס אגוזי מלך

כ- 60 מקלות קינמון

300 גרם שוקולד לבן / מריר

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים / חגים

מערבבים את התמרים, היין, הסוכר, הברנדי, הקינמון הטחון ואגוזי המלך בידיים עד לקבלת עיסה אחידה ויוצרים כ-60 כדורים. נועצים בכל כדור מקל קינמון. 

ממיסים את השוקולד במיקרוגל, טובלים את הסוכריות ומשאירים בצד להתקשות (אין צורך בקירור).

טיפ: ניתן פשוט לרכוש צנצנת חרוסת משובחת, להוציא את תוכנה לקערה, ולהמשיך בתהליך.                 

אפשר לחלק בכל צלחת סוכריה וכך כולם ישמחו לברך על החרוסת.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.