סוכריות חרוסת
חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

סוכריות חרוסת

רעיון מקורי לטיפול בחרוסת - סוכריות לפסח

500 גרם תמרים מגולענים

½ כוס יין יבש אדום

½ כוס סוכר

¼ כוס ברנדי

½ כפית קינמון טחון

1 כוס אגוזי מלך

כ- 60 מקלות קינמון

300 גרם שוקולד לבן / מריר

מתכון מאת:
מתוך: קינוחים / חגים

מערבבים את התמרים, היין, הסוכר, הברנדי, הקינמון הטחון ואגוזי המלך בידיים עד לקבלת עיסה אחידה ויוצרים כ-60 כדורים. נועצים בכל כדור מקל קינמון. 

ממיסים את השוקולד במיקרוגל, טובלים את הסוכריות ומשאירים בצד להתקשות (אין צורך בקירור).

טיפ: ניתן פשוט לרכוש צנצנת חרוסת משובחת, להוציא את תוכנה לקערה, ולהמשיך בתהליך.                 

אפשר לחלק בכל צלחת סוכריה וכך כולם ישמחו לברך על החרוסת.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017