חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מוסר ים עטוף בעלי גפן

4 דגי מוסר טריים

6 פלפלים ירוקים קלויים בגריל וקלופים

2-3 פלפלים ירוקים חריפים קלויים וקלופים

2 לימונים חתוכים דק עם הקליפה

3 כפות עלי בזיליקום טריים קצוצים גס

½ כוס שקדים קלויים קצוצים גס

½ כוס שמן זית

מיץ מ- 2 לימונים

מלח ים גס

פלפל שחור גרוס גס

20 עלי גפן טריים חלוטים

מתכון מאת:

למרוח את הדגים בשמן זית. לתבלן במלח ובפלפל ולעטוף בעלי הגפן. לקצוץ את הפלפלים הירוקים הקלויים ולערבב עם הלימונים החתוכים, עלי הבזיליקום, מעט שמן זית והשקדים הקלויים. להוסיף מלח ומיץ לימון לפי הטעם. לצלות את המוסר על גריל או בתנור חם מאוד. להיזהר לא לייבש את הדגים. להגיש עם סלסת הפלפלים והשקדים.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.