חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מוסר ים עטוף בעלי גפן

4 דגי מוסר טריים

6 פלפלים ירוקים קלויים בגריל וקלופים

2-3 פלפלים ירוקים חריפים קלויים וקלופים

2 לימונים חתוכים דק עם הקליפה

3 כפות עלי בזיליקום טריים קצוצים גס

½ כוס שקדים קלויים קצוצים גס

½ כוס שמן זית

מיץ מ- 2 לימונים

מלח ים גס

פלפל שחור גרוס גס

20 עלי גפן טריים חלוטים

מתכון מאת:

למרוח את הדגים בשמן זית. לתבלן במלח ובפלפל ולעטוף בעלי הגפן. לקצוץ את הפלפלים הירוקים הקלויים ולערבב עם הלימונים החתוכים, עלי הבזיליקום, מעט שמן זית והשקדים הקלויים. להוסיף מלח ומיץ לימון לפי הטעם. לצלות את המוסר על גריל או בתנור חם מאוד. להיזהר לא לייבש את הדגים. להגיש עם סלסת הפלפלים והשקדים.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017