חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

חריימה ירוקה של פלמידה לבנה

1 ק"ג פילה פלאמידה לבנה נקיה, חתוך למנות

½ ק"ג עלי תרד טורקי קצוץ גס

5-6 שיני שום פרוסות

½ כוס שמן זית סורי

1 כוס פול ירוק מקולף

1 אגודת עלי מנגולד קצוצים גס

2 פלפל ירוק חריף מגולען קצוץ גס

מלח ים גס לפי הטעם

מיץ מלימון גדול

2 בצלים קצוצים גס

מתכון מאת:

לחמם במחבת ברזל עבה ורחבה שמן זית לטגן את הבצל הקצוץ מספר דקות. להוסיף השום, התרד, המנגולד, הפול והפלפל החריף הקצוץ. להנמיך את הלהבה ולבשל כ 15-20 דקות, עד שהירקות מתבשלים ונוצר תבשיל ירוק. אם חסרים נוזלים, אפשר להוסיף מעט מאוד מים. לתבלן במלח לפי הטעם ולהוסיף את פילה הפלאמידה. לכסות את הסיר ולבשל כ- 10 דקות. לטפטף מעט מיץ לימון ולבדוק את הטעם ולהגיש מיד.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017