חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

דג מרלן בעראק

4 דגי מרלן בינוניים-קטנים נקיים ומקושקשים

½ כוס שמן זית

מספר ענפי טימין לימוני

2 ראשי שום ירוק מקולפים ופרוסים גס

2-3 כפות עראק

מיץ מ- 2 לימונים

מלח ים גס - לפי הטעם

פלפל לבן גרוס - לפי הטעם

מתכון מאת:

לחמם את התנור לחום גבוה - 250 מעלות. לעשות מספר חתכים בעור הדגים ולהכניס בחתכים ובבטן הדגים את הטימין הלימוני והשום הירוק. לטפטף מעט עראק מעל הדגים. לפזר מלח ופלפל לבן גרוס. למרוח בשמן זית בנדיבות.לאפות בתנור החם כ- 10-15. לטפטף מלמעלה מיץ לימון ולהגיש.

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.