חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

דג מרלן בעראק

4 דגי מרלן בינוניים-קטנים נקיים ומקושקשים

½ כוס שמן זית

מספר ענפי טימין לימוני

2 ראשי שום ירוק מקולפים ופרוסים גס

2-3 כפות עראק

מיץ מ- 2 לימונים

מלח ים גס - לפי הטעם

פלפל לבן גרוס - לפי הטעם

מתכון מאת:

לחמם את התנור לחום גבוה - 250 מעלות. לעשות מספר חתכים בעור הדגים ולהכניס בחתכים ובבטן הדגים את הטימין הלימוני והשום הירוק. לטפטף מעט עראק מעל הדגים. לפזר מלח ופלפל לבן גרוס. למרוח בשמן זית בנדיבות.לאפות בתנור החם כ- 10-15. לטפטף מלמעלה מיץ לימון ולהגיש.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017