חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מסבחה שעועית

2 כוסות שעועית לבנה מבושלת (מסוננת מהמים)

3 כפות טחינה גולמית

4.5 כפות מיץ לימון

5 שיני שום קצוצות

¼ כפית אבקת כמון (לפי הטעם)

מתכון מאת:

משרים שעועית לבנה במים לילה שלם. מבשלים את השעועית במים 5-8 שעות (לא מוסיפים מלח). מועכים את השעועית, מוסיפים טחינה, לימון, שום, כמון ומלח מערבבים ושמים בצלחת. מעל המסבחה בוזקים שמן (כ-¼ כוס).

תגובות גולשים

2018 כל הזכויות שמורות | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.