חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מסבחה שעועית

2 כוסות שעועית לבנה מבושלת (מסוננת מהמים)

3 כפות טחינה גולמית

4.5 כפות מיץ לימון

5 שיני שום קצוצות

¼ כפית אבקת כמון (לפי הטעם)

מתכון מאת:

משרים שעועית לבנה במים לילה שלם. מבשלים את השעועית במים 5-8 שעות (לא מוסיפים מלח). מועכים את השעועית, מוסיפים טחינה, לימון, שום, כמון ומלח מערבבים ושמים בצלחת. מעל המסבחה בוזקים שמן (כ-¼ כוס).

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017