חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מסבחה עדשים שחורות ושמן צ'ילי

כמות ל 4-6 מנות.

 

½ ק"ג עדשים שחורות

מיץ מ-3 לימונים בשלים

½ כוס טחינה גולמית

7 שיני שום כתושות

מעט מלח ים גס

מעט שמן צ'ילי

שמן זית בנדיבות (כ-½ כוס או לפי הטעם)

1 כוס עלי פטרוזיליה (ללא הגבעולים)

מתכון מאת:

שוטפים היטב את העדשים. מניחים בסיר, מוסיפים מים כדי כיסוי ומבשלים עד שהן רכות לגמרי, כ-25 דקות.

מסננים ומעבירים לקערה גדולה. מוסיפים לקערה את מיץ הלימון, הטחינה, השום והמלח. מתבלים בשמן צ'ילי לפי הטעם. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.

מעבירים את המסבחה לקערת הגשה. יוצקים מעל את שמן הזית. מפזרים מעל עלי פטרוזיליה. מגישים עם פוקצ'ה או פיתה טרייה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.