חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מסבחה עדשים שחורות ושמן צ'ילי

כמות ל 4-6 מנות.

 

½ ק"ג עדשים שחורות

מיץ מ-3 לימונים בשלים

½ כוס טחינה גולמית

7 שיני שום כתושות

מעט מלח ים גס

מעט שמן צ'ילי

שמן זית בנדיבות (כ-½ כוס או לפי הטעם)

1 כוס עלי פטרוזיליה (ללא הגבעולים)

מתכון מאת:

שוטפים היטב את העדשים. מניחים בסיר, מוסיפים מים כדי כיסוי ומבשלים עד שהן רכות לגמרי, כ-25 דקות.

מסננים ומעבירים לקערה גדולה. מוסיפים לקערה את מיץ הלימון, הטחינה, השום והמלח. מתבלים בשמן צ'ילי לפי הטעם. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.

מעבירים את המסבחה לקערת הגשה. יוצקים מעל את שמן הזית. מפזרים מעל עלי פטרוזיליה. מגישים עם פוקצ'ה או פיתה טרייה.

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017