חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מנגו מלפפונים ובוטנים בקרמל

2 מנגו ירוק הכי קשה שיש חתוך לז'וליאנים דקיקים

3 מלפפונים קשים חתוכים לרצועות דקיקות (החלק הירוק בלבד)

כוס נענע - עלים בלבד

½ כוס כוסברה - עלים בלבד

½ כוס בצל ירוק קצוץ

צרור קטן אורוגולה

לרוטב:

שליש כוס לימון

מקל למון גראס קצוץ

1 שן שום קצוצה

2 כפות כוסברה קצוצה

1 כף בזיליקום קצוץ

1 כפית דבש

1 כפית מלח

2 כפות שמן שומשום

שני שליש כוס שמן זית

לבוטנים בקרמל:

½ כוס בוטנים קלופים קלויים כ 20 דק' במחבת יבשה

1 כוס סוכר

מתכון מאת:

לרוטב:

טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון פרט לשמן זית ושומשום. מוסיפים שמנים בזילוף. טועמים מתקנים תיבול.

בוטנים בקרמל:

ממיסים סוכר לקרמל מוסיפים את הבוטנים מערבבים בזהירות ומשטחים על נייר אפיה. לאחר שעה קוצצים דק.

הרכבת המנה:

מערבבים את כל המרכיבים מתבלים בוינגרט טועמים מתקנים תיבול מעבירים לקערת הגשה. מפזרים בוטנים בקרמל....

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2017 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9772929 | מפה והוראות הגעה

שימו לב, כל סדנאות הבישול יצאו לשנת שבתון

סדנת השף, סיור טעימות בשוק עכו, בשר ואפילו אפיה! כל הסדנאות האהובות יצאו לשנת שבתון. בינתיים, מומלץ להצטרף לעמוד הפייסבוק שלנו כדי להתעדכן בתאריך פתיחת הסדנאות מחדש הצפוי בקיץ 2017