חפשו מתכון
כשר צמחוני טבעוני

מנגו מלפפונים ובוטנים בקרמל

2 מנגו ירוק הכי קשה שיש חתוך לז'וליאנים דקיקים

3 מלפפונים קשים חתוכים לרצועות דקיקות (החלק הירוק בלבד)

כוס נענע - עלים בלבד

½ כוס כוסברה - עלים בלבד

½ כוס בצל ירוק קצוץ

צרור קטן אורוגולה

לרוטב:

שליש כוס לימון

מקל למון גראס קצוץ

1 שן שום קצוצה

2 כפות כוסברה קצוצה

1 כף בזיליקום קצוץ

1 כפית דבש

1 כפית מלח

2 כפות שמן שומשום

שני שליש כוס שמן זית

לבוטנים בקרמל:

½ כוס בוטנים קלופים קלויים כ 20 דק' במחבת יבשה

1 כוס סוכר

מתכון מאת:

לרוטב:

טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון פרט לשמן זית ושומשום. מוסיפים שמנים בזילוף. טועמים מתקנים תיבול.

בוטנים בקרמל:

ממיסים סוכר לקרמל מוסיפים את הבוטנים מערבבים בזהירות ומשטחים על נייר אפיה. לאחר שעה קוצצים דק.

הרכבת המנה:

מערבבים את כל המרכיבים מתבלים בוינגרט טועמים מתקנים תיבול מעבירים לקערת הגשה. מפזרים בוטנים בקרמל....

תגובות גולשים

יש לכם שאלה?
רוצים לקבל עדכונים על סדנאות ומתכונים ישר למייל ?
בית הספר לבישול גלילי - ארז קומרובסקי
2018 © כל הזכויות שמורות | טלפון: 03-9175575 | מפה והוראות הגעה

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר

חדש - סדנאות הבישול שלי חזרו לפעול בפורמט אחר!

אני מעביר עכשיו סדנאות בישול לקבוצות סגורות בלבדמס' המשתתפים המינימלי הוא 15.

סדנת השף לפודיז - הסדנא מתאימה לארועים עסקיים ומשפחתיים כאחד.

הסדנאות הן חוויתיות וכוללות הדגמה פרונטלית של מגוון רחב המייצג את הפואטיקה הקולינרית שלי - בישול מקומי גלילי ועונתי.

אשמח לארח אתכם בביתי ולבשל לכם :)

בטופס יצירת הקשר, ביחרו באפשרות "הזמנת סדנא - מינימום 15 אנשים" ופרטו בטקסט את כמות המשתתפים הרצויה.

ארז.